Aspi’s

Wie zijn de Aspi’s?

Deze meiden van het vijfde en zesde middelbaar nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Ze trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven.

 

 

 

Programma komende weken

datum uur wat? beschrijving
Zaterdag 25 september 14u – 17u  Startdag / vonken   vonken & vuur-clouseau-avatar-duivel-brandweerman-Camille-marshmallow-vuurvliegje-bbq- vuurwerk-lasser-draak-bliksem-vuurtoren-lucifer-oranje-warm-gevaarlijk-…. 
Zaterdag 2 oktober 14u – 17u vergadering / diy aspilokaal secretaresse-décor-jouwfavorieteposter-meubelstuk-favorieteactiviteitopdechiro-themavooraspicafe-sfeerlichtje-architect-schilder… (NEEM JOUW AGENDA + TOFFE DINGEN  OM HET LOKAAL TE VERSIEREN MEE)
Zaterdag 9 oktober 11u – 17u 10min vergadering  duvel-chiro balegem- klok-coureur-zatlap-toerist-bliksemschicht-hangjoneren-skaterboy-… (NEEM GELD MEE + DRINKEN + REGENJAS + KOM MET DE FIETS!)
Zaterdag 16 oktober 14u-17u doop  monster-slijm-ietsranzig-schimmel-cammouflage-baby-wijwater-kerk-pastoor-jezus-…
Zaterdag 23 oktober info volgt weekend van de jeugd meer info volgt…
Vrijdag 29 oktober 20u – 22u halloween thema zegt genoeg (zorg dat we bang zijn van jullie 😉 )
Zaterdag 30 oktober vanaf 9u taartenverkoop doe je chiro uniform aan!; KOM MET DE FIETS + BOTERHAMMEN MEEDOEN

Leiding

Mailen kan naar: aspis@chirowindeke.be

Febe De Sutter  Clara Van Craeyenest
0496 07 73 16 0472 06 62 03

Tippers