Aspi’s

Wie zijn de Aspi’s?

Deze meiden van het vijfde en zesde middelbaar nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Ze trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven.

 

 

 

Programma komende weken

datum uur wat? beschrijving
19 september 14u-17u STARTDAG Wij verwachten jullie aan de oude chirolokalen (de chalets)
26 september 14u-17u LOKAAL VERSIEREN discoballen; justin bieber-posters (of one direction voor Justine); vreemde barkrukken; vrolijke slingers. Neem maar mee wa ge wilt!!!
VRIJDAG 9 oktober 19u30-22u30 KNUTSELEN ASPI-CAFE  We maken op dit moment nog eens gebruik om alles tip top in orde te zetten voor het aspi-café die er al bijna is !!! WOEHOEEE KEI SPANNEND!! Zeker niet vergeten: INKLEDING DIE WE KUNNEN GEBRUIKEN OP ASPI CAFE !! 
17 oktober 11u00-Einde aspicafé ASPI CAFE eindelijk 't is zo ver!! we hebben er zeer lang naar uitgekeken en vandaag is de dag dat we ons fantisch aspi café zullen meemaken. Het aspi café zelf duurt tot 1 uur 's nachts maar jullie moeten helaas blijven tot wanneer de opkuis gedaan is. Hopelijk wordt dit een top-editie!! 
24 oktober info volgt Taartenverkoop Plaats zeker op tijd een bestelling voor lekkere taartjes hmmmm. Dit zal dit jaar met vooraf bestellingen zijn! Dus op de dag zelf moeten jullie niet meehelpen. Er volgt wel nog info indien er activiteit zal zijn. 
31 okober info volgt Halloween info volgt 
7 november 14u-17u info volgt info volgt 

Leiding

Mailen kan naar: aspis@chirowindeke.be

Liselot Matthys Dahlia De Deyn Anaïs Barczuk
0476 04 76 77 0476 63 93 77  0491 06 62 76

Tippers