Aspi’s

Wie zijn de Aspi’s?

Deze meiden van het vijfde en zesde middelbaar nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Ze trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven.

 

 

 

Programma komende weken

datum uur wat? beschrijving
Zaterdag 6 maart 14u-17 Happy Bday aan onze main-bitch van het jaar: Miss Rona Hiep hiep Hoera want we zijn al bijna een jaar in lockdown door bitch Rona. Om dit te vieren zijn jullie uitgenodigd op een lockdown-verjaardagsfeestje; ofte illegale rave; want wij zijn jongeren uit de pampergeneratie en zonder verantwoordelijkheid !!! Wij voorzien een leuke activiteit en wat versnaperingen; jullie een kleine attentie? PS: het is een verkleedfeestje !!
Zaterdag 13 maart 14u-17u Ronde rond Windekuu Smeer die wandelbenen maar al in want wij doen een wandeling doorheen de schone heuvels en langs de prachtige waterstroompjes van ons idyllische Windeke. Paraplu'tje parasolletje; eentje voor de regen en eentje voor de zon. Zoals jullie weten kan het in dit aardse paradijs al ne keer een goe buitjen doen; dus kleed u op het weer. Wij voorzien jullie op deze wandeling van enkele heerlijke versnaperingen en zalige dorstlessers. Neem misschien wel een drinkfleske mee als ge een dorstig type zijt. En misschien kakzakskes voor als ge zoals Rania zijt. Tot dan!!! PS: Misschien spreken we weer op een ander punt af; dat is nog een onzekerheid: houd de chat in de gaten.
zaterdag 20 maart 14-17u voorbereiden kasactie & chill Vandaag gewoon chiro van 14-17u. Afspraak aan oude chalets. We bespreken onze kasactie: het wordt menens. Daarna is er eventueel ruimte voor wat gechill. See you!!
zaterdag 27 maart 14u-17u Popeye-vergadering Beste spierbundels en spierbundellinnen. Vandaag gaan we ne keer kijken wie er hier de sterkste aspi is. Rust vrijdag maar goed uit want tzal nodig zijn! Smeer uw spierkes heel goe in en haal die oerinstincten maar al boven zodat ge tot de overwinning geraakt; want ge wilt toch nie overkomen als een SCOUTSMIETJE ??? :ooo
VRIJDAG 2 april 20-22u verrassing!! kom gecamoufleerd
ZATERDAG 3 april om 14u en om 17u Vergeet niet dat jullie om 14uur en om 17 uur even naar de chiro moeten om lotjes af te geven!!!
zaterdag 10 april vanaf voormiddag kasactie Ik weet het; jullie hebben er vannacht ook geen oog door kunnen dicht doen. Vandaag is t eindelijk zover. Na lang wachten vol spanning zullen we vandaag ein-de-lijk te weten komen waar ons Rita een kakske legt. WAJO SPANNNEEEEND.
zaterdag 17 april NM + AVOND 60+1 jaar chiro Zie facebookevenement: wij verwachten dat jullie meedoen eh bro's. Wordt top. Enjoy your goodiebagske.
zaterdag 24 april 14-17u achtervolgingstocht
zaterdag 1 mei 14-17u Dag van de arbeid! Leve de werkmens.

Leiding

Mailen kan naar: aspis@chirowindeke.be

Liselot Matthys Dahlia De Deyn Anaïs Barczuk
0476 04 76 77 0476 63 93 77  0491 06 62 76

Tippers