Kampinschrijvingen 2020

Beste ouders, liefste chiromeisjes,

zoals jullie allemaal vernomen hebben mogen we op kamp deze zomer! Joepie! We maken er zeker en vast een feest van! We blijven de richtlijnen, aanbevelingen, regels, … op de voet volgen en doen er alles aan om het kamp zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen.

De laatste dagen hebben we al heel wat moeten regelen, hierbij proberen wij jullie zo duidelijk mogelijk op de hoogte te stellen van de stand van zaken.

Eerst en vooral geven we graag een update ivm buitenlands kamp te Hongarije

 • Aangezien Hongarije verder dan 150km verwijderd is van de Belgische grens, mag dit kamp niet doorgaan. Ook JEKA bracht ons hiervan reeds officieel op de hoogte.
 • We krijgen van JEKA een voucher en dus geen terugbetaling dit jaar, maar we gaan gewoon volgend jaar op buitenlands kamp.
 • Voor leden die dit jaar waren ingeschreven en volgend jaar opnieuw meegaan: het reeds betaalde bedrag van dit jaar zal worden afgetrokken van het te betalen bedrag voor volgend jaar.
 • Voor leden die dit jaar waren ingeschreven en volgend jaar beslissen niet mee te gaan: jullie krijgen het reeds betaalde bedrag dan volgend jaar terugbetaald.
 • Voor leden die dit jaar niet meegingen, maar dit volgend jaar toch wensen te doen: dit zal zeker mogelijk zijn mits betaling van het volledige bedrag.

Hopelijk kunnen wij hiervoor op jullie begrip en geduld rekenen.

En wat nu?

In principe konden we allemaal samen op kamp op het terrein van binnenlands kamp, maar doordat we ons in bubbels moeten organiseren zijn we van mening dat de kampplaats aan de kleine kant is om met de hele Chiro veilig op kamp te kunnen gaan. Daarom besloten we om toch last minute nog op zoek te gaan naar een extra kampplaats. Door het snel handelen van de leiding en met een hele portie geluk, kunnen we jullie alvast laten weten dat ons dit gelukt is!

Wat betekent dit nu concreet voor jullie kinderen…

 • Pinkels en Speelclub gaan zoals gepland op “klein kamp” van 24 tem 30 juli.
 • Tippers, Tiptiens en Aspi’s gaan op “groot kamp” op een nieuwe datum, nl 11 tem 20 juli. (Gelieve jullie allemaal opnieuw in te schrijven. Ook leden die niet meegingen op buitenlands kamp krijgen alsnog de mogelijkheid om mee te gaan op dit kamp.)
 • Voor de Kwiks willen we graag beroep doen op jullie flexibiliteit. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen willen we bekijken bij welk kamp de Kwiks het beste zullen aansluiten. De beperking van 50 personen per bubbel dwingt ons ertoe om goed na te denken hoeveel kinderen we op welk kamp zullen meenemen. Daarom zouden we graag van (de ouders van) de kwiks vernemen of zij
  • enkel meegaan als het kamp van 11 tem 20 juli doorgaat.
  • enkel meegaan als het kamp van 24 tem 30 juli doorgaat (opgelet: dit kamp werd ingekort naar 7 dagen ipv 10 dagen).
  • sowieso meegaan, welke datum het ook zal worden.

Om voldoende tijd te hebben om alle extra maatregelen in orde te brengen vragen we jullie om nu alvast het online inschrijvingsformulier in te vullen, dit ten laatste tegen zondag 14 juni. Gelieve deze datum te respecteren, zo kunnen we vermijden dat onze berekening van bubbels opnieuw gemaakt moet worden. Hou er aub ook rekening mee dat later op kamp aankomen of vroeger vertrekken dit jaar echt niet mogelijk is.

Het inschrijvingsformulier kan je hier vinden: https://forms.gle/6TxmPuSV51FhwhjK8

Nadat we alle inschrijvingen ontvangen hebben krijgen jullie de verdere details ivm de kampen. Of we dit via een (online) infosessie, een huisbezoek, … zullen organiseren hangt af van de mogelijkheden eind juni/begin juli.

Dit jaar vergt het kamp extra inspanning van de leiding, die momenteel een examenperiode combineren met bijkomende zorgen ivm het kamp, wij hopen dan ook dat wij op jullie begrip en medewerking kunnen rekenen. We doen ons uiterste best om alles zo vlot en duidelijk mogelijk te laten verlopen. Indien jullie nog vragen hebben, contacteer ons gerust via groepsleiding@chirowindeke.be en/of volwassenbegeleidster@chirowindeke.be of via 0472 37 48 92 (VB).

Wie meer info wil omtrent de richtlijnen van de overheid kan alles nog steeds nalezen op de site van Chiro Nationaal: https://chiro.be/corona

Tot slot nog een oproep aan de pasta lovers onder jullie: helpen jullie mee om de barcodes op de verpakking van Soubry pasta te verzamelen? Per 10 ingestuurde barcodes krijgen we een gratis doosje spaghetti, die we dan samen kunnen opsmullen op kamp. Jullie kunnen deze barcodes nog tot 7 juni in de brievenbus van de Chiro deponeren.

Wij hebben alvast heel veel zin om jullie allemaal terug te zien
& er samen een fantastisch bubbelend kamp van te maken!

Vele groetjes,
de leiding & VB

 
 • Calendar icon 26 mei, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*