Kwiks

Wie zijn de Kwiks?

De Kwiks, meisjes van het 5de en 6de leerjaar, hangen samen met hun leiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken eropuit en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden.

Programma komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
Zaterdag 25 september 14u – 17u  Startdag 😛  JOEPIE!! Eindelijk is het weer zover de chiro begint terug. We verwachten jullie stipt om 14u op de chiro om er een knallende eerste activiteit van te maken!
Zaterdag 2 oktober 14u – 17u Doop Vandaag dopen wij jullie tot een volwaardig lid van de Kwiks. Wij willen eens testen of jullie het wel waard zijn om in deze tak te zitten. Veel succes!
Zaterdag 9 oktober 14u – 17u BV-opleiding Iedereen heeft ooit wel al eens gedroomd om een echte ster te kunnen zijn. Vandaag is dit moment eindelijk aangebroken. Jullie worden opgeleid tot een echte BV. Verzin maar al een handtekening want vanaf nu zal je deze dikwijls moeten geven aan jullie fans. VERGEET JULLIE NIET TE VERKLEDEN IN EEN BEKENDE VLAMING!!!!!!
Zaterdag 16 oktober 14u – 17u Teen mom Hoe zou het voelen om zwanger te zijn? Wat moeten we doen als ons water breekt? Hoe verloopt de bevalling en wat doen we na de geboorte van ons kindje? Dat zullen we vandaag allemaal te weten komen. 
Zaterdag 23 oktober 14u – 17u Weekend van de Jeugd Jullie worden om 14u verwacht op het marktplein van Scheldewindeke. We spelen spelletjes samen met alle jeugdverenigingen van Oosterzele. We worden voor 1 dag een echt lid van de maffia. Hopelijk hebben jullie op het einde van de dag het meeste geld van allemaal verdiend.

 

 

Leiding

Mailen kan naar: kwiks@chirowindeke.be

Manon Biesemans Victoria Ide Noor De Sutter
0468 21 42 88 0478 62 91 56 0493 06 13 06

kwiks