Kwiks

Wie zijn de Kwiks?

De Kwiks, meisjes van het 5de en 6de leerjaar, hangen samen met hun leiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken eropuit en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden.

Programma komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
Zaterdag 15 januari 14u – 17u Meer info volgt Vandaag krijgen jullie leiding van de Aspi's. Wij hebben examens dus wij rekenen op jullie dat jullie een kaarsje voor ons zullen branden. 
Zaterdag 22 januari 14u – 17u Meer info volgt Wij hebben nog steeds examens dus de Aspi's gaan ons vandaag ook vervangen. Vergeet jullie kaarsje niet he ;).
Zaterdag 29 januari 14u – 17u Meer info volgt Oh jawel. We hebben nog altijd examens 🙁 Laat jullie kaarsje nog een paar daagjes branden want we hebben jullie hulp nodig! De Aspi's gaan ons voor de laatste keer vervangen vandaag. VOLGENDE WEEK ZIJN WIJ ER TERUG!!!!! JOEPIE!!!!
Zaterdag 5 februari 14u – 17u Verrassing JOEPIE WIJ ZIJN TERUG!!!!!! Wij hebben er al mega veel zin in! Het wordt vandaag een super leuke; toffe; grappige; aangename; speelse; lollige; prettige; amusante; vrolijke; fijne; gezellige; plezierige; plezante; komische namiddag. Bereid jullie maar al voor op onze terugkomst!!!!

 

 

Leiding

Mailen kan naar: kwiks@chirowindeke.be

Manon Biesemans Victoria Ide Noor De Sutter
0468 21 42 88 0478 62 91 56 0493 06 13 06

kwiks