Pinkels

Wie zijn de Pinkels?

De allerjongste leden zijn de Pinkels (6-7 jaar). De Pinkels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Omdat de Pinkels nog heel individueel ingesteld zijn, is het voor deze groep belangrijk om te leren samenspelen in groep. Deze spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk.

Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Zij gaan niet de volledige periode mee, maar wel één week in plaats van tien dagen. Het kamp voor de Pinkels gaat door van 14-20 juli.

Vanaf november verwachten wij iedereen in uniform, maar dit geldt niet voor de Pinkels. Zij mogen het hele jaar door hun speelkledij dragen. De reden daarvoor is eenvoudig: zij groeien er nog te vlug uit. We vragen wel dat ze kleren dragen die vuil mogen worden.

 

Programma komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
Zaterdag 15 januari 14 – 17u piratenschat Dag stoere pinkelpiraten. Vandaag zullen jullie je beste piratenhaak en mooiste piratenhoed nodig hebben! Zijn jullie stoer genoeg om de uitdaging aan te gaan? Wie weet ligt er bovenaan de berg wel een schat op jullie te wachten! Kom verkleed!
Zaterdag 22 januari 14 – 17u Chiro  De leiding heeft jammer genoeg examens MAAR onze leuke aspi's zullen met veel plezier jullie zaterdagen vullen met toffe spelletjes! Info volgt! 
Zaterdag 29 januari 14 – 17u Chiro De leiding heeft jammer genoeg examens MAAR onze leuke aspi's zullen met veel plezier jullie zaterdagen vullen met toffe spelletjes! Info volgt!

 

Leiding

Mailen kan naar: pinkels@chirowindeke.be

Elize De Buck Ella Van De Vijver Benthe De Saveur  Febe Demaertelaere
0468 23 32 94 0474 69 98 80 0491 36 76 58 0474 03 82 05

 

pinkes