Pinkels

Wie zijn de Pinkels?

De allerjongste leden zijn de Pinkels (6-7 jaar). De Pinkels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Omdat de Pinkels nog heel individueel ingesteld zijn, is het voor deze groep belangrijk om te leren samenspelen in groep. Deze spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk.

Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Zij gaan niet de volledige periode mee, maar wel één week in plaats van tien dagen. Het kamp voor de Pinkels gaat door van 14-20 juli.

Vanaf november verwachten wij iedereen in uniform, maar dit geldt niet voor de Pinkels. Zij mogen het hele jaar door hun speelkledij dragen. De reden daarvoor is eenvoudig: zij groeien er nog te vlug uit. We vragen wel dat ze kleren dragen die vuil mogen worden.

 

Programma komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving 
zaterdag 23 april 14u-17u koken Een echte chiromeid moet niet enkel alle spelletjes kunnen spelen; vieze opdrachtjes kunnen doen en de eitjes van de paashaas kunnen terugvinden; maar een echte chiromeid moet ook kunnen koken! Deze namiddag testen wij of jullie wel handig en slim genoeg zijn om een lekker dessertje te kunnen maken; of loopt het al mis bij het verzamelen van de ingrediënten? (ps: breng €2 mee!)
zaterdag 30 april 14u-17u levensweg Vandaag doorlopen we alle fases van het leven. Jullie keren terug naar toen jullie baby waren en groeien zo op tot tieners; volwassenen en bejaarden. Kom verkleed!
zondag 1 mei 8u-11u ontbijt  Op zondag 1 mei organiseren wij opnieuw ons heerlijk onbijt om onze chirokas te spijzen. Tussen 8 en 11 uur kunt u genieten van een heus buffet à volonté.  Dit gaat door in de Vrije Basisschool Scheldewindeke. Voor de jongsten hebben we ook kinderanimatie voorzien! Reserveren kan via onderstaande link:https://forms.gle/ePaVyRrau64fsb9d8
zaterdag 7 mei 13:10-16:30!!! VERRASSING! Helaas is het chirojaar op zijn einde gelopen. Maar om er nog een laatste knallende activiteit van te maken hebben wij een superleuke; megagekke; ongelooflijke; keicoole verrassing voor jullie. Hiervoor verwachten we jullie STIPT om 13:10 aan het TREINSTATION VAN SCHELDEWINDEKE; daar zijn we ook terug om 16:30. Waar zou de reis naartoe gaan?

 

Leiding

Mailen kan naar: pinkels@chirowindeke.be

Elize De Buck Ella Van De Vijver Benthe De Saveur  Febe Demaertelaere
0468 23 32 94 0474 69 98 80 0491 36 76 58 0474 03 82 05

 

pinkes