Pinkels

Wie zijn de Pinkels?

De allerjongste leden zijn de Pinkels (6-7 jaar). De Pinkels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Omdat de Pinkels nog heel individueel ingesteld zijn, is het voor deze groep belangrijk om te leren samenspelen in groep. Deze spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk.

Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Zij gaan niet de volledige periode mee, maar wel één week in plaats van tien dagen. Het kamp voor de Pinkels gaat door van 3-10 juli.

Vanaf november verwachten wij iedereen in uniform, maar dit geldt niet voor de Pinkels. Zij mogen het hele jaar door hun speelkledij dragen. De reden daarvoor is eenvoudig: zij groeien er nog te vlug uit. We vragen wel dat ze kleren dragen die vuil mogen worden.

 

Programma komende weken

Datum Uur Wat gaan we doen? Uitleg
zaterdag 20 november 14u-17u Christus koning Vandaag vieren we Christus koning. Na de chiro kunnen jullie met jullie mama en papa gezellig rond ons kampvuur komen zitten met een lekkere warme chocomelk!
zaterdag 27 november GEEN CHIRO
zaterdag 4 december 13u!-17u sinterklaas Zie ginds komt de stoomboot… naar de chiro!!! Maar zijn alle pinkels wel braaf geweest of zal er iemand in de zak van de pieten moeten?
zaterdag 11 december 14u-17u sinterklaas vs kerstman De sint is nog niet eens uit het land vertrokken terwijl bij sommigen de kerstboom al staat. Wie wint er vandaag het spel en in welk team zit jij? Kom verkleed.
VRIJDAG 17 december 18-20u kerstfeestje Bij een gezellig kerstfeest horen slingers en lichtjes maar natuurlijk ook een kerstboom mét cadeautjes onder! Helaas is onze kerstboom nog leeg… Breng een cadeautje (ter waarde van €5) mee en kom verkleed als kerstman; kerstboom; kerstbal; kerstslinger; kerst…

 

Leiding

Mailen kan naar: pinkels@chirowindeke.be

Elize De Buck Ella Van De Vijver Benthe De Saveur  Febe Demaertelaere
0468 23 32 94 0474 69 98 80 0491 36 76 58 0474 03 82 05

 

pinkes