Pinkels

Wie zijn de Pinkels?

De allerjongste leden zijn de Pinkels (6-7 jaar). De Pinkels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Omdat de Pinkels nog heel individueel ingesteld zijn, is het voor deze groep belangrijk om te leren samenspelen in groep. Deze spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk.

Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Zij gaan niet de volledige periode mee, maar wel één week in plaats van tien dagen. Het kamp voor de Pinkels gaat meestal door van 14 tot 20 juli.

Vanaf november verwachten wij iedereen in uniform, maar dit geldt niet voor de Pinkels. Zij mogen het hele jaar door hun speelkledij dragen. De reden daarvoor is eenvoudig: zij groeien er nog te vlug uit. We vragen wel dat ze kleren dragen die vuil mogen worden.

Programma komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving                                
11 mei  11u-17u  Verrassing Omdat het de laatste keer chiro van het jaar is hebben we een extra lange chirodag voorzien; Wat we gaan doen is nog een verrassing. PS: Kom met een lege maag en breng €3 mee.

 

Leiding

Mailen kan naar: pinkels@chirowindeke.be

Amber Van Wettere Hanne De Sutter Safa Elkhallouki
0470 69 25 29 0472 60 92 57 0497 46 12 96

pinkes