Pinkels

Wie zijn de Pinkels?

De allerjongste leden zijn de Pinkels (6-7 jaar). De Pinkels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Omdat de Pinkels nog heel individueel ingesteld zijn, is het voor deze groep belangrijk om te leren samenspelen in groep. Deze spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk.

Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Zij gaan niet de volledige periode mee, maar wel één week in plaats van tien dagen. Het kamp voor de Pinkels gaat door van 3-10 juli.

Vanaf november verwachten wij iedereen in uniform, maar dit geldt niet voor de Pinkels. Zij mogen het hele jaar door hun speelkledij dragen. De reden daarvoor is eenvoudig: zij groeien er nog te vlug uit. We vragen wel dat ze kleren dragen die vuil mogen worden.

 

Programma komende weken

Datum Uur Wat gaan we doen?  
ZONDAG 28/02 14u-17u op tocht Vandaag gaan we op avontuur doorheen Windeke! Trek dus maar jullie goede stapschoenen aan 🙂 Gelieve een mailtje te sturen wanneer u uw dochter heeft ingeschreven; maar toch niet zal komen. Toekomen aan de trappen van de lokalen!
ZONDAG 7/03 14u-17u chiro versus coronavirus Vandaag gaan we proberen het coronavirus te verslaan door spelletjes te spelen om onszelf te kunnen beschermen. Gelieve een mailtje te sturen wanneer u uw dochter heeft ingeschreven; maar toch niet zal komen. Toekomen aan de trappen van de lokalen!

 

Leiding

Mailen kan naar: pinkels@chirowindeke.be

Amber Van Wettere Clara Van Craeyenest Luna Ghysels Elize De Buck
0470 69 25 29  0472 06 62 03  0486 53 12 91  0468 23 32 94

 

pinkes