Pinkels

Wie zijn de Pinkels?

De allerjongste leden zijn de Pinkels (6-7 jaar). De Pinkels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Omdat de Pinkels nog heel individueel ingesteld zijn, is het voor deze groep belangrijk om te leren samenspelen in groep. Deze spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk.

Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Zij gaan niet de volledige periode mee, maar wel één week in plaats van tien dagen. Het kamp voor de Pinkels gaat door van 3-10 juli.

Vanaf november verwachten wij iedereen in uniform, maar dit geldt niet voor de Pinkels. Zij mogen het hele jaar door hun speelkledij dragen. De reden daarvoor is eenvoudig: zij groeien er nog te vlug uit. We vragen wel dat ze kleren dragen die vuil mogen worden.

 

Programma komende weken

Datum Uur Wat gaan we doen? Uitleg
Zaterdag 25 september 14u – 17u  Startdag 😛  JOEPIE!! Eindelijk is het weer zover de chiro begint terug. We verwachten jullie stipt om 14u op de chiro om er een knallende eerste activiteit van te maken! 
Zaterdag 2 oktober 14u – 17u Kennismaking + teambuilding Vandaag leren de pinkels elkaar beter kennen en werken ze allen samen om spelletjes tot een goed einde te brengen. Help jij mee? PS; vergeet je regenjas niet!
Zaterdag 9 oktober 14u – 17u vriendjesdag Neem al jullie vriendinnetjes mee zodat iedereen eens kennis kan maken met onze chiro! 🙂
Zaterdag 16 oktober 14u – 17u feestdagen Kom verkleed als jouw favoriete feestdag! (bijvoorbeeld kerstmis of pasen)
ZONDAG 24 oktober 14u-17u dag van de jeugdbeweging! meer info volgt
VRIJDAG 29 oktober uur volgt halloween
 

 

Leiding

Mailen kan naar: pinkels@chirowindeke.be

Elize De Buck Ella Van De Vijver Benthe De Saveur  Febe Demaertelaere
0468 23 32 94 0474 69 98 80 0491 36 76 58 0474 03 82 05

 

pinkes