Speelclub

Wie zijn de Speelclub?

De Speelclub (8-9 jaar) houden van spelen maar ook van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Ze gaan graag op missie om steeds een groter deeltje van de wereld te ontdekken. Ze dollen en rennen door het bos of verkleden zich. Vaak trekken ze erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en de gekste opdrachten. Bij de speelclub leren de kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen ontstaan en banden worden gesmeed.

Ook op kamp zijn de jonge Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Zij gaan niet de volledige periode mee, maar wel één week in plaats van tien dagen. Het kamp voor de speelclubs gaat door van 3-10 juli.

Vanaf november verwachten wij iedereen in uniform, maar dit geldt niet voor de Speelclub. Zij mogen het hele jaar door hun speelkledij dragen. De reden daarvoor is eenvoudig: zij groeien er nog te vlug uit. We vragen wel dat ze kleren dragen die vuil mogen worden.

Programma komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
ZONDAG 23 oktober 14u-17u Weekend van de jeugd-spel Vrijdag 22 oktober is het dag van de jeugdbeweging; de dag waarop wij allemaal met veel trots in ons favoriete uniform naar school gaan! Aarzel niet om een foto'tje naar de leiding te sturen ;). Om dat te vieren spelen we vandaag spelletjes met alle jeugdbewegingen van Oosterzele! Wees paraat en toon maar eens welke jeugdbeweging de leukste is (die van Chiro Windeke natuurlijk!). ! OPGELET: de spelletjes gaan ZONDAG door op de lokalen van Scouts Sjaloom/ KSA Oosterzele (Achterdries 31c; in Oosterzele). Vergis je dus niet.
VRIJDAG 29 oktober 18-20h Halloween Halloween is mijn favoriete feest; dan ben ik verkleed in een krie-bel-beest. https://youtu.be/A6SeW34CkA8. Het is tijd voor de heksen; spoken; spinnen en nog veel meer om tevoorschijn te komen! Heb je zin om te komen proeven van onze heksensoep? Of speel je liever met trollenslijm? Voor elke griezel is er vandaag wat wils. Kom verkleed en dan zijn de chiroheksen misschien een beetje milder! moehaha
zaterdag 30 oktober TAARTENVERKOOP geen chiro voor de jongste takken Vandaag is het geen chiro voor de speelclub omdat de leiding druk in de  weer is om taartjes te verkopen. Vergeet zeker ook niet zelf jullie taarten te bestellen; zo kunnen wij dit jaar leuk spelmateriaal kopen om onze kadé's  te plezieren. Alvast bedankt voor de steun !
zaterdag 6 november 14u-17u ?? ??
zaterdag 13 november GEEN CHIRO / De leiding is op weekend om de komende evenementen en chirokamp (ooo) te bespreken! Daarom is het vandaag helaas geen chiro. Vandaag hebben jullie dus tijd om mama en papa eens te helpen met de afwas; te stofzuigen en onkruid uit te doen! Tot volgende zaterdag 😉
zaterdag 20 november 14u-17u Christus Koning Vandaag is Christus Koning! Meer info volgt.

 

Leiding

Mailen kan naar: speelclub@chirowindeke.be

Amber Van Wettere Ine Reynvoet  Liselot Matthys
0470 69 25 29 0470 02 37 49 0476 04 76 77

speelcubs