Speelclub

Wie zijn de Speelclub?

De Speelclub (8-9 jaar) houden van spelen maar ook van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Ze gaan graag op missie om steeds een groter deeltje van de wereld te ontdekken. Ze dollen en rennen door het bos of verkleden zich. Vaak trekken ze erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en de gekste opdrachten. Bij de speelclub leren de kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen ontstaan en banden worden gesmeed.

Ook op kamp zijn de jonge Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Zij gaan niet de volledige periode mee, maar wel één week in plaats van tien dagen. Het kamp voor de speelclubs gaat door van 3-10 juli.

Vanaf november verwachten wij iedereen in uniform, maar dit geldt niet voor de Speelclub. Zij mogen het hele jaar door hun speelkledij dragen. De reden daarvoor is eenvoudig: zij groeien er nog te vlug uit. We vragen wel dat ze kleren dragen die vuil mogen worden.

Programma komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
 Zaterdag 11 December 18-20h Tocht   Help! Er is een heilige totem gestolen uit de tempel van Ajzminabar. Hierdoor is het opperhoofd van de Inca’s herrezen uit de dood en neemt hij wraak op de mensheid. Nu wordt de wereld geteisterd door natuurrampen; insectenplagen en op hol geslagen vreemde wezens. Gelukkig kunnen jullie de totem helpen vinden! Als jullie die terug kunnen brengen voor de wereld vergaat kunnen jullie profiteren van Azjminabars verloren schatten. Maar als het jullie niet lukt dan rest er enkel nog maar ondergang en doem. (Vergeet jullie warme kleren niet aan te doen want 's avonds kan het wel al eens koud zijn) !!!ALS HET TE SLECHT WEER ZOU ZIJN ZAL DE ACTIVITEIT NIET DOORGAAN DUS HOU ZEKER DE WEBSITE EN JULLIE MAIL IN DE GATEN!!!

 

Leiding

Mailen kan naar: speelclub@chirowindeke.be

Amber Van Wettere Ine Reynvoet  Liselot Matthys
0470 69 25 29 0470 02 37 49 0476 04 76 77

speelcubs