STARTDAG: 25 september 2021

Beste leden en ouders,

Nu de eerste weken van het nieuwe schooljaar achter de rug zijn, start ook bij de Chiro het nieuwe werkjaar. Dit jaar staat er weer heel wat op de activiteitenkalender: taartenverkoop, Christus Koning, friet met stoverij, kamp… En natuurlijk zijn de Chiromeisjes opnieuw iedere zaterdag welkom van 14 uur tot 17 uur voor een heleboel spetterende activiteiten.

Wij zullen vanaf dit jaar terug op huisbezoek komen. De leiding zal jullie op voorhand verwittigen wanneer ze zullen komen. Indien jullie geen huisbezoek wensen, gelieve dit op voorhand aan de leiding te laten weten.

Net zoals andere jaren starten wij ons werkjaar met een heuse startdag. Deze gaat dit jaar door op zaterdag 25 september 2021 bij ons aan de Chirolokalen. De meisjes zijn welkom van 14 uur tot 17 uur. Dan wordt het jaarthema voorgesteld, worden de kinderen in hun afdelingen verdeeld en worden er tot 17 uur al een heleboel leuke spelletjes gespeeld. Vriendinnetjes, zusjes, nichtjes, … zijn natuurlijk ook welkom om eens een kijkje bij ons te nemen.

Vanaf 17 uur zijn ook de ouders en andere familieleden welkom bij ons aan de Chirolokalen. Het is een gelegenheid om elkaar wat beter te leren kennen en even gezellig samen te zijn. Wij trakteren jullie op een drankje om het werkjaar feestelijk in te zetten! Nieuwe kindjes zullen zich dan ook kunnen inschrijven aan ons inschrijvingsstandje.

Het is ook mogelijk om een echte ‘Chiro Windeke-trui’ aan te kopen. Deze truien zijn donkerblauw met lichtblauwe opdruk. Zo’n trui kost €25.

Hopelijk mogen we jullie verwachten op 25 september!

Tot binnenkort!
De leidingsploeg

 
  • Calendar icon 7 september, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*