Tippers

Wie zijn de Tippers?

De Tippers, meisjes van het eerste en tweede middelbaar, zijn een enthousiaste bende. Ze gaan er steeds kei hard tegen aan en zijn van niets of niemand bang! Ze spelen het liefst van al de gekste en origineelste spelen die je maar kan bedenken, als ze maar kunnen winnen! Ze trekken er graag op uit en zijn altijd klaar voor een nieuw avontuur. Vuile spelletjes, vlotten bouwen, pleinspelen, … het kan allemaal, zolang ze maar samen zijn, kunnen babbelen en plezier maken!

Programma komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
zaterdag 02 oktober 14u –  17u Legervergadering Trek jullie beste camouflage pak aan want het wordt geen lachertje.
zaterdag 09 oktober 14u – 17 u Vriendjesdag Vandaag breiden we onze sociale kring uit door iedereen zijn vrienden te leren kennen. Neem een vriendinnetje mee je zus je nicht een vriendin van school… en we spelen een super tof spel allen samen!
zaterdag 16 oktober 14u- 17u Kasactie Samen maken we overheerlijke spaghettisaus!! Je kan bestellen via deze link https://forms.gle/UF26bPbcDS84UX9H8. Hoe meer verkocht hoe zottere dingen dat we op kamp kunnen doen.
zaterdag 23 oktober meer info volgt Weekend van de jeugd Jullie zullen een spel spellen samen met andere jeugdbewegingen van Oosterzele (joepie).
zaterdag 30 oktober 9u- Taartenverkoop Oefen jullie verkooptrucjes maar alvast. Einduur volgt nog


Leiding

Mailen kan naar: tippers@chirowindeke.be

Luna Allen Jana Fostier  Dahlia De Deyn
0471 46 69 05 0499 72 65 57  0476 63 93 77

 tippers