Tiptiens

Wie zijn de Tiptiens

Deze meiden van het derde en vierde middelbaar nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Ze trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven.

 

Programma komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
Zaterdag 23/04 9u-18u30 KASACTIE Vergeet geen middageten mee te nemen!!
Zaterdag 30/04 12u-15u BBQ Als voorlaatste activiteit houden we samen een heerlijke en gezellige barbecue! Neem zelf jullie vleesje mee en wij voorzien de rest!
Zaterdag 07/05 12u-16u30 stadsspel! Deze zaterdag nemen we jullie mee om de stad Gent onveilig te maken! Jullie worden om 12u aan het station van Scheldewindeke verwacht in chiro-uniform. De bedoeling is dat jullie ofwel al gegeten hebben ofwel jullie lunch meenemen. Gelieve uw treinabonnement mee te nemen. Als je dit niet hebt is het de bedoeling dat je zelf een treinticket koopt aan het station. Om 16u30 staan we terug aan het station van Scheldewindeke. Tot dan!! 

 

Leiding

Mailen kan naar: tiptiens@chirowindeke.be

Luna Ghysels Safa Elkhallouki  Tita Ghijs
0486 53 12 91  0497 46 12 96 0471 64 48 93