Tiptiens

Wie zijn de Tiptiens

Deze meiden van het derde en vierde middelbaar nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Ze trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven.

 

Programma komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
Zaterdag 15/01 14u-17u Chiro Jullie leiding heeft examens :(( Gelukkig kan andere leiding voor ons invallen en gaan er dus nog altijd zeeeeer leuke activiteiten voor jullie klaarstaan JOEPIE!! Meer info volgt!
Zaterdag 22/01 14u-17u Chiro Jullie leiding heeft examens :(( Gelukkig kan andere leiding voor ons invallen en gaan er dus nog altijd zeeeeer leuke activiteiten voor jullie klaarstaan JOEPIE!! Meer info volgt!
Zaterdag 29/01 14u-17u Chiro Jullie leiding heeft examens :(( Gelukkig kan andere leiding voor ons invallen en gaan er dus nog altijd zeeeeer leuke activiteiten voor jullie klaarstaan JOEPIE!! Meer info volgt!

 

Leiding

Mailen kan naar: tiptiens@chirowindeke.be

Luna Ghysels Safa Elkhallouki  Tita Ghijs
0486 53 12 91  0497 46 12 96 0471 64 48 93