VZW

Vzw Oudercomité Chiro Windeke

De vzw heeft tot doel ondersteuning te bieden aan de feitelijke vereniging ‘Chiro Tel Aviv’, bij het grote publiek beter bekend als ‘Chiro Windeke’. De vzw bestaat enerzijds uit enkele ouders en oud-leiding, maar anderzijds ook uit een vertegenwoordiging van de ‘huidige’ leidingsploeg. De focus van de vzw ligt momenteel op de verbouwing van het voormalige Adonis-fitnessgebouw tot nieuwe chirolokalen voor Chiro Windeke.

De eerste vergadering met het schepencollege omtrent nieuwe chirolokalen voor Chiro Windeke dateert reeds van 2010! In de daaropvolgende jaren werd zowat elke piste, locatie en mogelijkheid bestudeerd. Finaal werd in april 2017, 7 jaar later, een langetermijnoplossing uit de brand gesleept. De vzw heeft voor dit gebouw een 40-jarige overeenkomst afgesloten met het gemeentebestuur.

Om alle initiatieven te bundelen en u op de hoogte te houden i.v.m. de nieuwste veranderingen, acties,… beschikt de vzw over een eigen krantje, ‘Den Adonis’ genaamd. Op 17 december 2016 werden de eerste exemplaren van ‘Den Adonis’ uitgedeeld. Via deze link kan je de online versie raadplegen. Ondertussen is op 25 november 2017 ook de tweede editie van de pers gerold. Deze vind je hier terug.

Na meer dan een jaar intensieve arbeid, werden op 20 oktober 2018 de nieuwe lokalen van chiro Windeke officieel geopend! Hieronder enkele sfeerbeelden:

         

Alvast een speciale dankjewel aan Bernard Van Craeyenest, Bart Van der Veken, Jasmien Van de Vijver, Koenraad Du Chau, Petra Van den Hecke, Yves Scheldeman, Alain De Visscher, Manon Paepens, Laura Van der Heyden, Valerie Van Wesemael, Veerle Vercleyen, Karel van Mechelen en Bart Decruyenaere.


VZW-acties

Bekijk hier onze huidige acties!


Agenda

Datum Uur Titel Beschrijving
04/01/2019 vanaf 18u Driekoningenfeest na de chiroactiviteit op vrijdag 4 januari 2019 van 16u tot 18u kunt u nog gezellig aanschuiven voor een soepje en een broodje Breydelham! Inschrijven is noodzakelijk en gebeurt best via deze link.


Publicaties

Vorm Naam Uitgave Publicatiedatum Link
krantje Den Adonis J.1-Nr.1  17/12/2016 klik hier
krantje Den Adonis J.2-Nr.1 25/11/2017 klik hier


Blik op de nieuwe lokalen

Download hier het filmpje met onze plannen!