VZW

Op dit ogenblik zit onze ‘Wijnactie 2019‘, de eerste actie van het werkjaar 2019 – 2020, er net op! 

Wij boden 5 verschillende kwaliteitsvolle Italiaanse wijnen aan, waaronder 2 witte en 3 rode wijnen. Via deze link vind je alle technische info, alsook onze scherpe prijzen terug. Dankzij Wijnhuis Vini Fratelli Ranft hebben wij ‘onze wijnen’ kunnen verkopen tegen winkelprijs en soms zelfs voordeliger!! 

Samengevat: Wijnactie 2019 vzw Oudercomité Chiro Windeke: straf, straffer, strafst!

Deze wijnactie verliep i.s.m. Wijnhuis Vini Fratelli Ranft, Hutsepotstraat 18, 9052 Zwijnaarde – https://vinifratelliranft.eu.


Wie zijn wij?                                                   

Vzw Oudercomité Chiro Windeke bestaat enerzijds uit ouders en oud-leiding, maar anderzijds ook uit een vertegenwoordiging van de ‘huidige’ leidingsploeg. De vzw heeft tot doel ondersteuning te bieden aan de feitelijke vereniging ‘Chiro Tel Aviv’, bij het grote publiek beter bekend als ‘Chiro Windeke’.

Op 20 oktober 2018 namen de meisjes van Chiro Windeke hun intrek in hun nieuwe lokalen. De vzw onderhandelde en ondertekende een overeenkomst met het gemeentebestuur en coördineerde nadien (2017-2018) met succes de renovatiewerken van het gebouw. 

Vandaag staat de vzw in voor het beheer van het gebouw en neemt zij de energie- en onderhoudskosten van het chirolokaal (gas, water, elektriciteit, inbraak- en brandalarm, kleine herstellingen en onderhoudswerkzaamheden) voor haar rekening. Om deze kosten te kunnen financieren en de nog uit te voeren projecten verder vorm te geven, organiseert zij een tweetal acties per werkjaar.

Heeft u interesse in de werking van de vzw of wenst u actief mee te werken aan dit positieve verhaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via vzwoudercomite@chirowindeke.be .

Hieronder enkele sfeerbeelden van de nieuwe locatie (foto’s van 20 oktober 2018):

         

Alvast een speciale dankjewel aan Bernard Van Craeyenest, Bart Van der Veken, Jasmien Van de Vijver, Koenraad Du Chau, Petra Van den Hecke, Yves Scheldeman, Alain De Visscher, Manon Paepens, Laura Van der Heyden, Valerie Van Wesemael, Veerle Vercleyen, Karel van Mechelen en Bart Decruyenaere.


Agenda

Datum Uur Titel Beschrijving
14/12/2019 13u – 18u Wijnactie 2019 Afhalen of leveren bestellingen wijnactie 2019. Als eerste actie voor het werkjaar 2019 – 2020 staat een eindejaars wijnactie op het programma! Er is keuze uit 5 verschillende kwaliteitsvolle Italiaanse wijnen; waaronder 2 witte en 3 rode wijnen! Hierdoor moet het alvast mogelijk zijn om de nakende feestdagen een stevige boost te geven!! Deze wijnactie gebeurt i.s.m. Wijnhuis Vini Fratelli Ranft -Hutsepotstraat 18 – 9052 Zwijnaarde – https://vinifratelliranft.eu! Bestellen kan nog steeds via deze link.


Publicaties

Vorm Naam Uitgave Publicatiedatum Link
krantje Den Adonis J.1-Nr.1  17/12/2016 klik hier
krantje Den Adonis J.2-Nr.1 25/11/2017 klik hier


Pers

Hieronder vindt u de reeds verschenen persartikels i.v.m. de nieuwe lokalen:

2017

27 april 2017: HLN – Chiromeisjes palmen fitnesscentrum in

23 oktober 2017: NUUS (De Beiaard) – Windeekse chiromeisjes palmen fitnessclub Adonis in

2018

21 oktober 2018: NUUS/Radio 2 – Hypermoderne infrastructuur voor Chiro Windeke

24 oktober 2018: NUUS – Hypermoderne infrastructuur voor Chiro Windeke


Blik op het ontwerp van de nieuwe lokalen

Download hier het filmpje met onze plannen!