Aspi’s

Wie zijn de Aspi’s?

Deze meiden van het vijfde en zesde middelbaar nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Ze trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven.

 

Programma voor de komende weken

datum uur wat? beschrijving 
Vrijdag 17 november 20u-22u KWISKWAT Een quizke om U tegen te zeggen.
Zaterdag 25 november 14u-17u Christus Koning warm jullie stembanden al maar op;)
Zaterdag 2 december 20u-… Sinterklaas Sinterklaas kapoentje; ik wil een pensioentje; leg wat in mijn ****** danku Sinterklaasje
Vrijdag 8 december 20-22u Verrassingsfeestje voor Noor shhhht; niets zeggen tegen haar; kom verkleed als uw favoriete versie van Noor; melk is een vereiste.
Zaterdag 16 december 20u-22u Feliz Navidad!!!! Día mis queridos niños; bienvenidos a nuestra última actividad. Como de costumbre traigan un regalo de 5 euros y vengan disfrazados; de lo contrario; no se les permitirá entrar. Muchos saludos sus líderes más queridos. 

 

Leiding

Mailen kan naar: aspis@chirowindeke.be

Bellen kan naar: 0468 21 42 88 (Manon) 

Noor De Sutter Manon Biesemans

Tippers