Infoboekje werkjaar 2023-2024

Hier is ons infoboekje van het werkjaar 2023-2024. Hierin kan u alle informatie terugvinden over onze Chiro en onze werking!

Nieuwe kindjes zijn natuurlijk ook nog altijd welkom bij ons! Eerst mag er 3 keer geprobeerd worden voor het inschrijvingsgeld betaald moet worden. Elke zaterdag mag er geprobeerd worden maar vergeet zeker niet om jullie contactgegevens achter te laten bij de leiding.

Ook hebben wij een nieuwe regel in verband met ons kamp. Kinderen die mee willen op kamp moeten vanaf nu minstens 5 keer naar de Chiro activiteiten op zaterdag komen. Het is de bedoeling dat iedereen zo vaak mogelijk naar de Chiro komt. Door deze regel proberen we dit en de samenhang van de groep te stimuleren!

Vanaf dit jaar verlopen de inschrijvingen ook een beetje anders. Iedereen moet vanaf nu ingeschreven worden via een online inschrijvingsformulier. Dit kan via deze link of via de onderstaande QR-code. Let op, zolang dit formulier niet is ingevuld is uw dochter niet ingeschreven in onze Chiro en dus ook niet verzekerd. Vergeet dit formulier dus zeker niet in te vullen als uw dochter dit jaar (weer) lid wil worden van onze Chiro.

Moesten er nog vragen zijn twijfel niet om ons te mailen via info@chirowindeke.be
Groetjes, de leidingsploeg!

 
  • Calendar icon 23 september, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*