Kwiks

Wie zijn de Kwiks?

De Kwiks, meisjes van het 5de en 6de leerjaar, hangen samen met hun leiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken eropuit en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden.

 

Programma voor de komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
zaterdag 6 januari 14u-17u Disney films Kom verkleed als je favoriete Disney figuur! De aspi’s geven leiding omdat de andere leiding moet studeren. Veel plezier!
zaterdag 13 januari 14u-17u cluedo OMG! De geliefde kwiksleiding is vermoord 😮 Alle hulp van de kwiks is nodig om deze gruwelijke moordzaak op te lossen… Wie is de moordenaar? Welk wapen werd gebruikt en waar vond deze verschrikkelijke daad plaats???
Zaterdag 20 januari / geen chiro Vandaag zijn er geen chiroactiviteiten.
Zaterdag 27 januari 14-17u het grote binnenspeeltuinenspel Vandaag heten we de kwiks welkom in onze eigen chiro-binnenspeeltuin. We verwachten binnenkort inspectie die zal beslissen of onze binnenspeeltuin wel goed genoeg is dus schakelen wij de kwiks in om al het materiaal eens grondig uit te testen!
Zaterdag 3 februari 14u-17u wereldreis De kwiks gaan op wereldreis!! Ga mee op ontdekking naar de gekste landen en kijk wat ze allemaal te bieden hebben. 
Zaterdag 10 februari 14u-16u30 SCHAATSEN Chiro Windeke gaat schaatsen! We verwachten iedereen om 14u aan schaatsbaan De Kristallijn in Gent. Zorg dat je warme kleren en handschoenen aanhebt en breng ook gepast €7 mee en eventueel iets extra voor een drankje achteraf. Wij voorzien een koekje. Inschrijven is verplicht en kan nog tot 30 januari via deze link: https://forms.gle/4bCACfSkdMbLLkiL7 
Zaterdag 17 februari 14u-17u anti-valentijnsvergadering ach…de liefde…soms kan het mooi zijn maar soms ben ik toch liever single. Dus maken we van Valentijn niet de dag van de verliefde koppels maar de dag van de happy-singles! Kom verkleed als een emo-girl.
Zaterdag 24 feburari 14u-17u de verraders De kwiks moeten deze namiddag heel goed samenwerken om de challenges te winnen; maar deze blijken moeilijker te verlopen dan gedacht… Het lijkt wel of iemand de boel saboteert… Of ben jij de verrader???
Zondag 25 februari 11u30-14u FRIET MET STOVERIJ Deze middag serveren wij jullie heerlijke frietjes met stoverij! Jullie aanwezigheid betekent alles voor ons. Inschrijven kan tot en met 16 februari via de link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHcsy65WH8awOy3yVagdFeoCtXkCvBXfw8A7c7uhzPVn5jCA/viewform
1-3 maart uren volgen kwiks weekend! boekje volgt

 

Leiding

Mailen kan naar: kwiks@chirowindeke.be

Bellen kan naar: 0473 29 28 22 (Chloé)

Rania Van Immerzeele Chloé Dhondt Benthe De Saveur

 

 

kwiks