Pinkels

Wie zijn de Pinkels?

De allerjongste leden zijn de Pinkels (6-7 jaar). De Pinkels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Omdat de Pinkels nog heel individueel ingesteld zijn, is het voor deze groep belangrijk om te leren samenspelen in groep. Deze spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk.

Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Zij gaan niet de volledige periode mee, maar wel één week in plaats van tien dagen. Het kamp voor de Pinkels gaat door van 14-20 juli.

Vanaf november verwachten wij iedereen in uniform, maar dit geldt niet voor de Pinkels. Zij mogen het hele jaar door hun speelkledij dragen. De reden daarvoor is eenvoudig: zij groeien er nog te vlug uit. We vragen wel dat ze kleren dragen die vuil mogen worden.

 

Programma voor de komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
Zaterdag 10 februari 14u-17u boeren en boerinnen Oooh nee! Er is een wolf op de boerderij van Boer Tom langsgekomen en de boerderijdieren waren super bang van de wolf en zijn ontsnapt! Hij heeft veel hulp nodig van de pinkels om zijn dieren terug te vinden!
Zaterdag 17 februari 14u-17u Valentijn Als chirovriendinnen zijn wij elkaars valentijntjes; maar wie wordt het koppeltje van deze namiddag?
Zaterdag 24 februari 14u-17u Alice in wonderland Alice is verdwaald in wonderland toen ze probeerde het mysterieuze konijn te vinden! Kunnen jullie haar helpen om terug thuis te geraken?
Zondag 25 februari 11u30-14u FRIET MET STOVERIJ Deze middag serveren wij jullie heerlijke frietjes met stoverij! Jullie aanwezigheid betekent alles voor ons. Inschrijven kan tot en met 16 februari via de link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHcsy65WH8awOy3yVagdFeoCtXkCvBXfw8A7c7uhzPVn5jCA/viewform
Zaterdag 2 maart 14u-17u Dieren De verzorger heeft de kooi van de dieren in de dierentuin laten openstaan en ze zijn allemaal ontsnapt! Ze hebben hulp nodig om ze terug te vinden en naar huis te brengen!
8-10 maart uren volgen WEEKEND Dit weekend is het chiroweekend! Meer info volgt in het boekje!
zaterdag 16 maart 14u-17u volgt nog volgt nog
Zaterdag 23 maart 14u-17u Oudjesdag Vandaag zijn we allemaal oude vrouwtjes geworden! Neem jullie wandelstokken maar mee; want wij gaan los gaan!
Zaterdag 30 maart 14u-17u Pasen Meer info volgt!
Zaterdag 6 april 14u-17u de ruimte Willy de astronaut zit vast op de maan! Hij heeft een raket nodig want die van hem is kapot. Helpen jullie om hem terug te brengen naar Oosterzele?
Zaterdag 13 april / GEEN CHIRO Deze week is het geen chiro door onze chirofuif. Tot volgende week!
Zaterdag 20 april tocht 14u-17u meer info volgt

SAVE THE DATE: Van 8 tot en met 10 maart gaan we op weekend! Hou dit weekend al zeker vrij! Meer info volgt later!

Leiding

Mailen kan naar: pinkels@chirowindeke.be

Bellen kan naar: 0499 84 22 34 (Moyra)

Janne Beernaert Moyra De Boever Noa Kielemoes

pinkes