Pinkels

Wie zijn de Pinkels?

De allerjongste leden zijn de Pinkels (6-7 jaar). De Pinkels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Omdat de Pinkels nog heel individueel ingesteld zijn, is het voor deze groep belangrijk om te leren samenspelen in groep. Deze spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk.

Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Zij gaan niet de volledige periode mee, maar wel één week in plaats van tien dagen. Het kamp voor de Pinkels gaat door van 14-20 juli.

Vanaf november verwachten wij iedereen in uniform, maar dit geldt niet voor de Pinkels. Zij mogen het hele jaar door hun speelkledij dragen. De reden daarvoor is eenvoudig: zij groeien er nog te vlug uit. We vragen wel dat ze kleren dragen die vuil mogen worden.

 

Programma voor de komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
Vrijdag 27 oktober 18u-20u Halloween Haal maar allemaal jullie mooiste halloweenkostuums boven en oefen jullie enge heksenlach; want vandaag is het halloween! Kom zeker verkleed! Tot dan als jullie durven ;))
Zaterdag 4 november / geen chiro Vandaag is het geen chiro want het is onze jaarlijkse taartenverkoop. Maar wees niet getreurd jullie kunnen wel smullen van een lekker taartje dat je kan bestellen via de website!
Zaterdag 11 november / geen chiro Deze week is het weer geen chiro :(( De leiding is op leidingsweekend. Volgende week is het wel weer chiro!
Zaterdag 18 november 14u-17u Smurfenspel Gargamel heeft de kleur van de smurfen gestolen en ze kunnen jullie hulp zeker gebruiken! Zijn jullie klaar om naar smurfenland te gaan en Gargamel te verslaan?
Zaterdag 25 november 14u-17u Christus koning Vandaag vieren we met de Chiro Christus koning 🙂 Wie zingt er het luidste mee met onze kampvuurliedjes? Ouders ook welkom vanaf 17u voor een drankje!
Zaterdag 2 december 13u30-17u Sinterklaas Wie is er dit jaar flink geweest en wie was er ondeugend en beland in de grote zak van roetpiet? De sint en zijn roetpieten zijn weer aangekomen uit Spanje en komen op de Chiro op bezoek!
Vrijdag 8 december 18u-20u info volgt Meer info volgt nog!
Zaterdag 16 december 18u-20u Kerstfeestje! Ho Ho Ho! Het is bijna kerstmis en dat gaan we natuurlijk ook goed vieren op de chiro. Warm jullie stembanden goed op voor de kerstliedjes en breng een klein cadeau'tje mee van 5 euro! Tot dan!

Leiding

Mailen kan naar: pinkels@chirowindeke.be

Bellen kan naar: 0499 84 22 34 (Moyra)

Janne Beernaert Moyra De Boever Noa Kielemoes

pinkes