Speelclub

Wie zijn de Speelclub?

De Speelclub (8-9 jaar) houden van spelen maar ook van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Ze gaan graag op missie om steeds een groter deeltje van de wereld te ontdekken. Ze dollen en rennen door het bos of verkleden zich. Vaak trekken ze erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en de gekste opdrachten. Bij de speelclub leren de kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen ontstaan en banden worden gesmeed.

Ook op kamp zijn de jonge Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Zij gaan niet de volledige periode mee, maar wel één week in plaats van tien dagen. Het kamp voor de speelclubs gaat door van 14-20 juli.

Vanaf november verwachten wij iedereen in uniform, maar dit geldt niet voor de Speelclub. Zij mogen het hele jaar door hun speelkledij dragen. De reden daarvoor is eenvoudig: zij groeien er nog te vlug uit. We vragen wel dat ze kleren dragen die vuil mogen worden.

 

Programma voor de komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
Vrijdag 8 december 2023 18u-20u Knutselen Vandaag gaan we knutselen! Wat; is nog een grote verrassing voor jullie… Doe zeker kleren aan die wat vuil mogen worden.
Zaterdag 16 december 2023 18u-20u Kerstfeestje Het is bijna kerst! En wat is er nu leuker dan met die gekke kersttrui en warme kerstmuts een groot feest te maken? Neem een cadeautje mee van €5 en ga met een even leuk cadeautje terug naar huis.

Nieuwjaarswensen: Liefste speelclubbers. Het jaar is alweer op zijn einde gekomen; maar niet getreurd; volgend jaar zijn we er weer met dolgekke activiteiten. Wij mogen jullie al een kleine verrassing verklappen: in 2024 gaan wij op weekend; joepie!! Ons weekend valt van 8 tot 10 maart 2024; dus hou deze data zeker vrij in jullie agenda. Geniet van Kerstmis en Nieuwjaar! Veel liefs; jullie kapoenen; de speelclubleiding!

Datum Uur Wat? Beschrijving
Zaterdag 23 december 2023 geen chiro geen chiro Vandaag is er geen chiro
Zaterdag 30 december 2023 geen chiro geen chiro Vandaag is er geen chiro
Zaterdag 6 januari 2024 14u -17u Driekoningen De leiding heeft examens; dus de aspi's geven leiding
Zaterdag 13 januari 2024 14u-17u verrassing De leiding heeft examens; dus de aspi's geven leiding
Zaterdag 20 januari 2024 14u-17u verrassing De leiding heeft examens; dus de aspi's geven leiding
Zaterdag 27 januari 2027 14u-17u verrassing De leiding heeft examens; dus de aspi's geven leiding

Leiding

Mailen kan naar: speelclub@chirowindeke.be

Bellen kan naar: 0484 28 70 90 (Amélie)

Elize De Buck Amélie Scheldeman Felice Ide

speelcubs