Tippers

Wie zijn de Tippers?

De Tippers, meisjes van het eerste en tweede middelbaar, zijn een enthousiaste bende. Ze gaan er steeds kei hard tegen aan en zijn van niets of niemand bang! Ze spelen het liefst van al de gekste en origineelste spelen die je maar kan bedenken, als ze maar kunnen winnen! Ze trekken er graag op uit en zijn altijd klaar voor een nieuw avontuur. Vuile spelletjes, vlotten bouwen, pleinspelen, … het kan allemaal, zolang ze maar samen zijn, kunnen babbelen en plezier maken!

spatie

Programma voor de komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
Zaterdag 16 september 2023 14u – 17u Startdag 2023! Vanaf 17 uur zijn ouders ook welkom voor een hapje en een drankje!
Zaterdag 22 september 14u – 17u Teen Mom <3 Vandaag zullen we ondervinden wie de beste tienermoeder is!! Kom zo goed mogelijk verkleed als tienermoeder (doe je best want je kan iets winnen!!) Vergeet geen pasfoto van jezelf en jouw gsm nummer mee te nemen
Zaterdag 30 september / Geen chiro! Helaas pindakaas. Vandaag is er geen chiro. Niet wenen bro. De leiding is op weekend met alle jeugdbewegingen van Oosterzele. Volgende week een nieuwe activiteit schele
Zaterdag 7/10 14u-17u DIY Jippie de pippie! Vandaag gaan we DIY-en. We gaan schilderen knutselen en naaien. Veel meer verklappen we niet. Tenzij je 50 euro elk biedt. Wat pak je zeker mee? Een chirorok en een djembé! Dat laatste was een mop. Sta nu niet op je kop! Vergeet de rode draad niet. Kom verkleed in het thema jij griet! Gebruik je verbeelding. Eventueel wat bling bling!
Zaterdag 14/10 14u-17u Paterkes In de naam van de vader. Komen wij allen tegader. Vandaag worden we allemaal een pater. Drinken we bier en zijn de zorgen voor later. Vergeet de rode draad niet! Eindigen doe ik met een psalmlied. https://youtu.be/SdbnPZ_CMCk?si=D48f5xuUKiJKbUf7
Zaterdag 21/10 14u-17u weekend van de jeugd Één groot feest met alles en iedereen. Alle jeugdbewegingen ondereen. We spreken af op de speelweide. En het wordt super duper fijn!
Zaterdag 28/10 19u-21u Halloween tocht Hallo hallo halloween. Vandaag ben je extra cool en geen dramaqueen! Kom verkleed! Wees geen bange scheet!
Zaterdag 4/11 9u tot we uitverkocht zijn taartenverkoop Njom njom njom. We verkopen taart. De lekkerste op aard! We gaan van deur tot deur. Dat doen we zonder gezeur. Iedereen komt in chiro-uniform. Want dat is de standaardnorm. Toch kom je ook weer een beetje in thema. Zo volgen we het schema! Kom met de fiets en vergeet zeker geen lunchpakket en een tas voor soep!
Zaterdag 11/11 / geen chiro  Ween ween dikke teen. Weeral geen Luna Victoria en Ella. Zet het al maar in uwen agenda. Vandaag een dag vol verdriet. Want je ziet je leuke leiding weeral niet. Maar niet getreurd. Je wordt weldra opgebeurd. De rode draad stopt nooit. Anders word je eruit gegooid.
Zaterdag 18/11 14u-17u Kamp Waes Vandaag gaan we op kamp. Misschien wordt het een ramp? Kamp Waes!!! De leiding is de baas!! Trek uw legerkleren maar al aan. En gaan met die banaan!
Zaterdag 25/11 14u-17u Christus Koning Christus koning! Wees lief en je krijgt misschien een heel lekkere beloning! Groepssfeer liedjes en kampvuur! Gelukkig kan je langer blijven dan 17 uur! De rode draad blijft bestaan. Je wilt toch niet afgaan?
Zaterdag 2/12 20u-22u Sint Zie ginds komt de stoomboot. Wees flink en je krijgt een pepernoot! Ben je stout? Dan gaat het fout! Louise Claeys ik kijk naar jou! Anders valt de sint nog flauw! Ook nu kom je verkleed. En wees niet te discreet!
Vrijdag 8/12 20u-22u tocht Een tocht door het donker tititi. Vandaag wat actie! Verkleed u als wandelaar. Want we wandelen langs de evenaar!
Zaterdag 16/12 20u-22u kerstfeest Ho ho ho! Het is kerst. Breng een cadeautje en niet van gerst. Van maximum 5 euro. En ik speel een liedje op de banjo. Kom verkleed als de kerstman! En niet als Marjan!

spatie

Leiding

Mailen kan naar: tippers@chirowindeke.be

Bellen kan naar: 0474 69 98 80 (Ella)

Ella Van De Vijver Victoria Ide Luna Allen

 tippers