Tippers

 Wie zijn de Tippers?

De Tippers, meisjes van het eerste en tweede middelbaar, zijn een enthousiaste bende. Ze gaan er steeds kei hard tegen aan en zijn van niets of niemand bang! Ze spelen het liefst van al de gekste en origineelste spelen die je maar kan bedenken, als ze maar kunnen winnen! Ze trekken er graag op uit en zijn altijd klaar voor een nieuw avontuur. Vuile spelletjes, vlotten bouwen, pleinspelen, … het kan allemaal, zolang ze maar samen zijn, kunnen babbelen en plezier maken!

spatie

Programma voor de komende weken

Datum Uur Wat? Beschrijving
Zaterdag 24 februari 14u-17u De stoel Wie zal er als eerste de stoel vinden??? Spannendddd
Zondag 25 februari Friet Met Stoverij Hmmm koop jouw kaartje via deze link om de lekkerste friet met stoverij te eten!! Inschrijven kan tot en met 16 februari.
Zaterdag 1-3 maart 19u30-11u Weekend Alle info over het weekend is terug te vinden in het boekje: Boekje Kwiks en Tippers
Zaterdag 9 maart 9u-17u Kasactie Vandaag maken en verkopen wij onze zelfgemaakte creaties om zo geld in te zamelen voor ons kamp!! Bestellen kan tot 4 maart via deze link: https://forms.gle/EATdXvNBzwGJmwxC7
Zaterdag 16 maart 14u-17u Dansen Dansen Dansen Meer info krijg je op 9 maart tijdens de activiteit…
Zaterdag 23 maart 14u-17u Mijn man kan dat?!! Wie kan het beste de talenten en zwakke plekken van hun man inschatten? Deze namiddag gaan we tegen elkaar strijden en zien wie het beste koppel is.
Zaterdag 30 maart 10u-12u Masterchef brunch edition Begin jullie maar al voor te bereiden op een heftige strijd.
Zaterdag 6 april 14u-17u Oma en oma
Zaterdag 13 april / Geen Chiro 🙁 Jammer maar helaas

spat

Leiding

Mailen kan naar: tippers@chirowindeke.be

Bellen kan naar: 0474 69 98 80 (Ella)

Ella Van De Vijver Victoria Ide Luna Allen

 tippers