VZW

 

In de kijker

Bestellen mogelijk tot en met donderdag 1 juni 2023. Afhalen en leveren gebeurt op zaterdagnamiddag  10 juni 2023.

Meer info: Flyer aperitiefpakketten 2023.

Wie zijn wij en wat doen wij?                                                   

Hoe het allemaal begon…

Vzw Oudercomité Chiro Windeke zag het levenslicht op 29 januari 2017. Doel van de vzw was een zoektocht naar, en nadien de renovatie van, nieuwe lokalen voor chiro Windeke.

Eind 2017 sloot de vzw een gebruikersovereenkomst van 40 jaar af met de gemeente Oosterzele. Het voormalige ‘Adonis’ – fitnessgebouw werd zo de nieuwe thuishaven van chiro Windeke. In 2017 en 2018 coördineerde de vzw met succes de renovatiewerken van het gebouw. Uiteindelijk namen de chiromeisjes op 20 oktober 2018  hun intrek in hun nieuwe lokalen.

Wat wij doen

Vandaag staat de vzw in voor het beheer van het gebouw. Uitvoeren van kleine en grote klusjes in en rond het gebouw, organiseren van een beperkt aantal activiteiten om wat geld in te zamelen, sturen van de onderhoud- en keuringsplichtige zaken en fungeren als aanspreekpunt voor gemeente, buren en ouders, vormen vandaag de kerntaken van het bestuur. Per kalenderjaar wordt een 4-tal keer vergaderd.

De bestuursploeg

De bestuursploeg van de vzw is samengesteld uit ouders en oud-leiding, aangevuld met een vertegenwoordiging van de huidige leidingsploeg.

Huidige bestuursploeg:

Voorzitter: Bernard Van Craeyenest

Secretaris: Petra Van den Hecke 

Penningmeester: Cato Van Craeyenest

Bestuursleden: Laura Van der Heyden, Jasmien Van de Vijver, Koenraad Du Chau, Yves Scheldeman, Karel van Mechelen, Jens Van Driessche, Pieter Janssens en Veerle Vercleyen (volwassen begeleidster)

Vertegenwoordiging (groeps)leiding:

Ine Reynvoet en Tita Ghijs

Interesse in onze vzw?

Heeft u interesse in de werking van de vzw of wenst u actief mee te werken aan dit positieve verhaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via vzwoudercomite@chirowindeke.be .

Wervingsflyer: klik hier

Realisaties

Hieronder enkele sfeerbeelden van de nieuwe locatie (foto’s van 20 oktober 2018):

         

Alvast een dankjewel aan het renovatie- en bouwteam: Bernard Van Craeyenest, Bart Van der Veken, Jasmien Van de Vijver, Koenraad Du Chau, Petra Van den Hecke, Yves Scheldeman, Alain De Visscher, Manon Paepens, Laura Van der Heyden, Valerie Van Wesemael, Veerle Vercleyen, Karel van Mechelen en Bart Decruyenaere.


 

Agenda

Datum Uur Titel Beschrijving

10/06/2023

16u – 18u Apperitiefpakketten Met de zomer en vaderdag in het verschiet organiseert vzw Oudercomité Chiro Windeke opnieuw een verkoop van aperitiefpakketten met producten van lokale handelaars. Er is keuze tussen een alcoholvrij pakket aan €24/pakket en een combipakket aan €28/pakket. Bestellen kan tot en met donderdag 1 juni 2023. De pakketten kunnen aan de Chirolokalen worden afgehaald op zaterdag 10 juni 2023 van 16u tot 18u (dag voor vaderdag). Wie in groot Oosterzele woont kan ook kiezen voor thuislevering. De thuislevering zal gebeuren in de loop van zaterdagnamiddag 10 juni 2023 tussen 12u en 18u. Bestelformulier: klik hier Flyer: klik hier.


Publicaties

Vorm Naam Uitgave Publicatiedatum Link
krantje Den Adonis J.1-Nr.1  17/12/2016 klik hier
krantje Den Adonis J.2-Nr.1 25/11/2017 klik hier


Pers

Hieronder vindt u de reeds verschenen persartikels i.v.m. de nieuwe lokalen:

2017

27 april 2017: HLN – Chiromeisjes palmen fitnesscentrum in

23 oktober 2017: NUUS (De Beiaard) – Windeekse chiromeisjes palmen fitnessclub Adonis in

2018

21 oktober 2018: NUUS/Radio 2 – Hypermoderne infrastructuur voor Chiro Windeke

24 oktober 2018: NUUS – Hypermoderne infrastructuur voor Chiro Windeke


Blik op het ontwerp van de nieuwe lokalen

Download hier het filmpje met onze plannen!


Vorige actie


Onze ‘Wijnactie 2019‘, de eerste actie van het werkjaar 2019 – 2020, zit er op! 

Wij boden 5 verschillende kwaliteitsvolle Italiaanse wijnen aan, waaronder 2 witte en 3 rode wijnen. Via deze link vind je alle technische info, alsook onze scherpe prijzen terug. Dankzij Wijnhuis Vini Fratelli Ranft hebben wij ‘onze wijnen’ kunnen verkopen tegen winkelprijs en soms zelfs voordeliger!! 

Samengevat: Wijnactie 2019 vzw Oudercomité Chiro Windeke: straf, straffer, strafst!

Deze wijnactie verliep i.s.m. Wijnhuis Vini Fratelli Ranft, Hutsepotstraat 18, 9052 Zwijnaarde – https://vinifratelliranft.eu.