Groepsfoto Chiro Windeke

Wie zijn wij en wat doen wij?

Hoe het allemaal begon..

VZW Oudercomité Chiro Windeke zag het levenslicht op 29 januari 2017. Doel van de vzw was een zoektocht naar, en nadien de renovatie van, nieuwe lokalen voor chiro Windeke.

Eind 2017 sloot de vzw een gebruikersovereenkomst van 40 jaar af met de gemeente Oosterzele. Het voormalige ‘Adonis’ – fitnessgebouw werd zo de nieuwe thuishaven van chiro Windeke. In 2017 en 2018 coördineerde de vzw met succes de renovatiewerken van het gebouw. Uiteindelijk namen de chiromeisjes op 20 oktober 2018 hun intrek in hun nieuwe lokalen.

Wat wij doen

Vandaag staat de vzw in voor het beheer van het gebouw. Uitvoeren van kleine en grote klusjes in en rond het gebouw, organiseren van een beperkt aantal activiteiten om wat geld in te zamelen, sturen van de onderhoud- en keuringsplichtige zaken en fungeren als aanspreekpunt voor gemeente, buren en ouders, vormen vandaag de kerntaken van het bestuur. Per kalenderjaar wordt een 4-tal keer vergaderd.

De bestuursploeg

De bestuursploeg van de vzw is samengesteld uit ouders en oud-leiding, aangevuld met een vertegenwoordiging van de huidige leidingsploeg.

De bestuursploeg:

  • Voorzitter: Bernard Van Craeyenest
  • Secretaris: Petra Van den Hecke
  • Penningmeester: Cato Van Caeyenest
  • Bestuursleden: Laura Van der Heyden, Jasmien Van de Vijver, Koenraad Du Chau, Yves Scheldeman, Karel van Mechelen, Jens Van Driessche, Pieter Janssens en Veerle Vercleyen (volwassen begeleidster)

Vertegenwoordiging (groeps)leiding:

Ine Reynvoet en Tita Ghijs

Interesse in onze vzw?

Heeft u interesse in de werking van de vzw of wenst u actief mee te werken aan dit positieve verhaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via vzwoudercomite@chirowindeke.be .

De nieuwe lokalen

Met dank aan het renovatie- en bouwteam: Bernard Van Craeyenest, Bart Van der Veken, Jasmien Van de Vijver, Koenraad Du Chau, Petra Van den Hecke, Yves Scheldeman, Alain De Visscher, Manon Paepens, Laura Van der Heyden, Valerie Van Wesemael, Veerle Vercleyen, Karel van Mechelen en Bart Decruyenaere.

Lokaalfoto Lokaalfoto Lokaalfoto Lokaalfoto Lokaalfoto Lokaalfoto Lokaalfoto Lokaalfoto Lokaalfoto Lokaalfoto Lokaalfoto Lokaalfoto
Kom bij de VZW